Českobudějovičtí policisté hledají svědka

Policisté z obvodního oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory vyšetřují případ krádeže vloupáním do zaparkovaného osobního vozidla na parkovišti před Supermarketem Terno České Budějovice.

Dosud neznámý pachatel 25. května 2024 v době od 10:30 do 11:30  na uvedeném místě vnikl do zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Kia Cee´d, bílé barvy, s registrační značkou hlavního města Prahy, a odcizil finanční hotovost v řádech tisíců korun. Policistům se podařilo zajistit kamerový záznam muže středního věku - muž bílé pleti, s černými vousy, na hlavě černá basebalová čepice - kšiltem dozadu, na sobě černé tričko s krátkým rukávem, černých riflí a černých tenisek se třemi bílými pruhy. Přes tělo měl černou látkovou taštičku. Ten je důležitým svědkem případu a proto od něj potřebují policisté podat vysvětlení na obvodním oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory, M. Chlajna 45, telefon 974 226 720 nebo na lince tísňového volání 158. Kdo uvedeného muže zná, ať policii také kontaktuje.

Autor: Lucie Mašková

Související články

Cvičení Ample Strike 2024

Od 2. až do 20. září probíhá mezinárodní cvičení Ample Strike 2024, kterého se kromě Armády ČR účastní i armády z celého světa. Cvičit bude na 500 vojáků, z toho přibližně 200 zahraničních.