Složitá sezóna Dynama

Fotbalisté českobudějovického Dynama pohrozili vedení klubu, že nenastoupí do tréninku. Důvodem bylo zpoždění výplat. Těsně před prvním tréninkem se ale hráči i trenéři peněz dočkali, příprava na novou sezonu tak může začít.

Bude to zase hodně složitá sezóna. V kolonce odchodů je dost jmen, včetně opor základní sestavy. Dynamo vzhledem k nejisté finanční situaci navíc muselo při shánění posil postupovat obezřetně. Tady je program naplánovaných přípravných zápasů - v sobotu 29. června v 11 hodin v Lišově se Žižkovem, ve středu 3. července v 17 hodin v Temelíně s Jihlavou, v pátek 5. července v 16 hodin v Linci a v generálce v sobotu 13. července na Střeleckém ostrově. Vedení by se rádo vyhnulo sestupovým starostem. Stále jedná o změně majitele klubu. Sezóna to pro českobudějovické Dynamo a jeho fanoušky rozhodně nebude jednoduchá.

Autor: Kamil Jáša

Související články

Cvičení Ample Strike 2024

Od 2. až do 20. září probíhá mezinárodní cvičení Ample Strike 2024, kterého se kromě Armády ČR účastní i armády z celého světa. Cvičit bude na 500 vojáků, z toho přibližně 200 zahraničních.